Product successfully added to your shopping cart.

LATEST NEWS

 • Het Kweken van Wiet in Aarde versus in Potten

  SEP, 9 2020

  Het Kweken van Wiet in Aarde versus in Potten

  Een vraag die aan het begin van het buitenseizoen vaak bij wietkwekers opkomt: in potten of direct in aarde kweken? Beide methoden kunnen voor gezonde planten en toppen van topkwaliteit zorgen. Ze hebben echter ook hun eigen voor- en nadelen. Ontd [...]

 • Nat Versus Droog Wiet Knippen: Wat Moet Je Kiezen?

  AUG, 25 2020

  Nat Versus Droog Wiet Knippen: Wat Moet Je Kiezen?

  Zien jouw wiettoppen er rijp en klaar uit? Je kunt al bijna de vruchten van je arbeid proeven! Eerst moet je de toppen echter nog verwerken. Eén stap van dit proces is knippen. Dit behelst het verwijderen van suikerblaadjes om de smaak en algehel [...]

 • Top 5 Kush-soorten Van Zambeza Seeds

  JUL, 3 2020

  Top 5 Kush-soorten Van Zambeza Seeds

  De Hindu Kush-regio staat niet alleen bekend om haar adembenemende vergezichten. Het is namelijk ook de thuisbasis van enkele van de beste cannabisstrains ter wereld. Welkom in de wereld van Kush.

 • Top 10 mythes over het roken van cannabis

  JUN, 17 2020

  Top 10 mythes over het roken van cannabis

  Op steeds meer plaatsen wordt cannabis geaccepteerd. Toch worden er nog altijd onwaarheden over verspreid. Laten we eens wat misvattingen bekijken. Hier is onze top 10 mythes over het roken van cannabis — ontkracht!

 • Hoe Werkt Decarboxylatie Van Cannabis?

  MAY, 18 2020

  Hoe Werkt Decarboxylatie Van Cannabis?

  Heb je interesse voor het maken van cannabis-edibles of -extracten? Vergeet deze essentiële eerste stap dan niet. Volg onze eenvoudige handleiding voor het decarboxyleren van je wiet.

 • Trainingsfouten bij cannabisplanten - Wat moet je NIET doen?

  APR, 23 2020

  Trainingsfouten bij cannabisplanten - Wat moet je NIET doen?

  Als je fouten maakt bij het trainen van je cannabisplanten, kan dat verwoestende effecten hebben op hun gezondheid en op de omvang/kwaliteit van je opbrengst. Lees verder en ontdek wat je moet voorkomen als je wietplanten traint.

 • Teel eenvoudig en succesvol wiet in een zelfgebouwde kas

  MAR, 16 2020

  Teel eenvoudig en succesvol wiet in een zelfgebouwde kas

  Het bouwen van en kweken in een kas is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Lees verder en ontdek de voordelen ervan, plus de ideale configuratie voor jouw kweekkas!

 • Welk cannabisgroeimedium is het goedkoopst?

  FEB, 5 2020

  Welk cannabisgroeimedium is het goedkoopst?

  Kweek je cannabis met een beperkt budget? Laten we eens kijken naar de kosten van verschillende cannabisteeltmedia en ontdekken welke het goedkoopst is. Hint: het ligt niet enkel aan het aanvankelijke prijskaartje.

 • De 5 beste sativasoorten voor noordelijke weersomstandighede

  JAN, 22 2020

  De 5 beste sativasoorten voor noordelijke weersomstandighede

  Dat je in het noorden woont, betekent niet dat je niet kunt genieten van enorme struiken met sativa-toppen. Wij hebben schoonheden veredeld die grote opbrengsten opleveren voordat het kweekseizoen ten einde loopt.

 • De beste indicasoorten voor zuidelijke klimaten

  JAN, 20 2020

  De beste indicasoorten voor zuidelijke klimaten

  Woon je in een zuidelijk land? Dan geniet je van warme temperaturen, zonnig weer en een lang kweekseizoen. Dit is een luxueuze locatie om heerlijke cannabis te kweken. Deze indica's schitteren in deze omgeving. Verwen ze met veel zon en zeer ontsp [...]

<< 1 ... 2 3 4 5 6 >>

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.