Product successfully added to your shopping cart.

Blue Brilliant

Blue Brilliant
Blue Brilliant is een kruising van Super Silver Haze en Blueberry. Deze sativa-dominante soort combineert de belangrijkste eigenschappen van Haze met de unieke verschijning en smaak van Blueberry. De bloeiperiode bedraagt 65 dagen, dus ongeduldige kwekers kunnen de beroemde genen van SSH kweken zonder eindeloos te wachten.

Product status: Out of stock

€ 20.00 incl. Btw

Blue Brilliant: De verrukkelijke mix van Super Silver Haze en Blueberry.


Kwekers en rokers die regelmatig een Nederlandse coffeeshop bezoeken, hebben waarschijnlijk de kracht en kwaliteit van Super Silver Haze, een van de best presterende soorten, al eens ervaren. De lichtgroene kleur van de toppen, de aromatische maar soepele smaak en de cerebrale effecten zijn geen geheim. Zambeza Seeds besloot een soort te creëren die de belangrijkste eigenschappen van SSH behoudt en tegelijkertijd de genenpool verrijkt met de beruchte en beroemde Blueberry, de meest succesvolle soort uit de Blue familie.

Als je de prachtige toppen van Blue Brilliant bekijkt, die in de late bloei soms blauwe tinten ontwikkelen, krijg je echt het idee naar een prachtig gepolijste, blauwe briljant te staren. Deze sativa dominante soort vraagt een bloeiperiode van ongeveer 65 dagen. Vergeleken met de bloeiperiode van 11 weken, die soorten als Super Silver Haze normaal gesproken nodig hebben, is dit een aanzienlijke verbetering. Beheersbare hoogten van 80-110cm maken deze hybride meer geschikt voor binnen. De opbrengst binnen kan tot wel 500-600g/m² bedragen terwijl buitenkwekers mogelijk dezelfde hoeveelheid per plant kunnen oogsten. Wanneer Blue Brilliant buiten wordt gekweekt, kan ze een beetje uitrekken, tot 140-180cm.

De aromatische rook en de intense effecten zijn waarschijnlijk de meest overtuigende argumenten voor potentiële kwekers van Blue Brilliant. De soepelheid van Super Silver Haze is ook bewaard gebleven, en wordt mogelijk zelfs versterkt door de fruitige smaak van Blueberry. De frisse, lichte smaak valt direct op en doet denken aan zoete en fruitige blauwe bessen die vers geplukt zijn op een warme zomerdag. Het effect is net zo belangrijk om het plaatje van deze soort compleet te maken. De high is zeer sterk en helder, opwekkend en verbetert de creativiteit, zodat muziek, kunst en misschien wel de wetenschap uit een ander perspectief kunnen worden bekeken. Teveel roken zal waarschijnlijk een melig effect opwekken met onbeheersbare lachbuien. Het THC gehalte is met 20% belachelijk hoog.

Het is enorm lastig om negatieve aspecten te bedenken die verband houden met het kweken van deze hybride. Misschien is er een: Als iemand ontdekt dat je een fatsoenlijke hoeveelheid Blue Brilliant in huis hebt liggen, loop je het risico dat je veel "vrienden" over de vloer krijgt die graag in je rijkdom willen delen. Het eindproduct is meer dan bevredigend en de manier om er te komen is ongecompliceerd. Het aanschaffen van Blue Brilliant cannabis zaden is veel logischer dan investeren in zaden die duurder zijn dan diamanten. Diamanten en blauwe briljanten zijn net zo mooi, maar ons product is de betere keuze voor de prijsbewuste klant. En daar blijven we bij!

 • Genetica Blueberry x Super Silver Haze
 • THC 20%
 • Bloeitijd +/- 60 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 140 - 180cm
 • Opbrengst binnen g/m² 500 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Fresh, Sweet, Blueberry
 • Effect Creative, Uplifting, Giggly
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Blue Brilliant
 • Blue Brilliant
 • Blue Brilliant