Product successfully added to your shopping cart.

Super Silver Haze 

Super Silver Haze is een kolos van een soort. Het is een meervoudig prijswinnende krachtpatser die geacht wordt een van de beste soorten te zijn die je maar kunt kopen. Het was de eerste Hazesoort die een compromisloze, uiterst sterke Haze-ervaring bood in een snelgroeiende, hoogrenderende, compacte plant. Een krachtig, selectief kweekproces maakte het mogelijk dat de enorme hoogte en de lange bloeitijden beperkt werden. Dit resulteerde in een soort die nu een betrouwbare commerciële optie is evenals een goede keus voor kenners die op zoek zijn naar een uitzonderlijk blowtje.

Super Silver Haze is het kind van drie zeer gerenommeerde soorten – Skunk, Northern Lights en Haze. Alle drie zijn op hun eigen manier legendarisch en hebben een ontelbare hoeveelheid soorten als nageslacht opgeleverd. Dit is een verklaring van de kwaliteit en erfenis van Super Silver Haze haar erfenis. Dit maakt het zeer eenvoudig om te zien waarom ze zulke geweldige kwaliteiten heeft en waarom het zo’n populaire soort is.

De smaken en geuren van Super Silver Haze kunnen gewoon omschreven worden als overheerlijk. Ze heeft een scherpe, fruitige geur en een smaak die lijkt op de smaak van perziken en room. Het is een milde rook zonder vieze nasmaken. Het is echt een traktatie en overduidelijk een favoriet onder veel kenners.

Het effect van Super Silver Haze is een krachtige high die je actief maakt. Ze is geweldig voor aan het begin van de dag, als je een kleine energieboost nodig hebt, of wanneer je focus en motivatie kunt gebruiken om een karwei tot een goed eind te brengen. Het is echt een uitstekend blowtje en er zijn maar weinig situaties waarin je haar niet zou willen roken, of het nou op je werk is, in sociale situaties of tijdens een spel, het zal de ervaring verbeteren. Het enige moment waarop je het misschien rustig aan wilt doen met deze soort, is aan het eind van de dag, wanneer je tot rust wilt komen om te gaan slapen. Dankzij haar sterke cerebrale effect is Super Silver Haze ideaal voor de medicinale behandeling van stress, angst en MS. Ze is goed geschikt voor de gebruiker die zich wil ontdoen van een emotionele last. Ze heeft dankzij haar Skunkerfenis een licht pijnverlichtend effect, maar dat is niet haar zwaartepunt. Ze veroorzaakt slechts een lichte lichamelijke stone.

Alle drie de oudersoorten zijn krachtige legenden, en daarom adviseren we beginners die van plan zijn om deze soort of een van haar kinderen te roken dit met optimistische voorzichtigheid te doen. Als je het rustig aan doet, zul je niet overweldigd raken en goed kunnen genieten van wat ze te bieden heeft – er is geen reden om er onbezonnen aan te beginnen, want wij zeggen: ‘Je kunt altijd meer nemen, maar niet minder!’

Omdat Super Silver Haze zo’n wonderkind van een soort is, vonden we het alleen maar passend om haar aan sommige van onze eigen soorten te introduceren. We hebben vier geweldige soorten gecreëerd uit Super Silver Haze en ze vertonen allemaal de wonderbaarlijke eigenschappen van hun ouder. Dit zijn: Super Silver Haze, een snelwerkende soort met een groot bereik die je mee op reis neemt naar de diepten van je geest; Amnesia Haze XL, een remake en verbetering van de immer populaire Amnesia Haze, ze heeft een sterke psychedelische ervaring die klaar staat voor degenen die van haar vruchten willen proeven; White Widow Haze, een soort die de beroemde White Widow in de mix introduceert en extra kracht en potentie toevoegt; en uiteindelijk Power Plant XL Autoflowering, onze automatische optie die een even sterke lichamelijke als cerebrale high geeft. Hopelijk maakt dit duidelijk dat we zo goed over Super Silver Haze denken dat we haar aan zo veel verschillende soorten hebben geïntroduceerd die allemaal de kracht van hun ouder hebben.

Super Silver Haze wordt tijdens de groei een schoonheid om te aanschouwen, de zilveren trichomen zorgen ervoor dat het lopen door de oogst is als het lopen door een met sneeuw bespikkeld bos, het is makkelijk om te zien waar ze haar naam vandaan heeft en ze is een wonder waar veel kwekers van genieten. Ze is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek. Ze gedijt in zowel aarde als hydro. Binnen duurt de bloeitijd meestal 8-10 weken. Buiten zal ze eind oktober gaan bloeien in het noordelijk halfrond, in het zuidelijk halfrond is dat tegen het einde van april. Vanwege haar scherpe geur vereist Super Silver Haze vaak tegenmaatregelen en een goede ventilatie als je haar binnen kweekt. Over het algemeen gesproken bedragen de opbrengsten binnen ongeveer 550 g/m² en buiten 550 g/plant. 

Zoals je kunt zien, is deze soort een Leviathan, absoluut een beest van een soort. Ze heeft gezorgd voor veel nageslacht en heeft prijzen gewonnen bij de High Times Cannabis Cup in 1997, 1998 en 1999. Ze is een complexe hybride die veel te bieden heeft. Ze heeft geweldige kwaliteiten die iedereen tevreden stellen, ongeacht de mate van ervaring, zowel rokers als kwekers. Wij van Zambeza kunnen niet lang genoeg de loftrompet over haar steken.