Product successfully added to your shopping cart.

White Rhino

White Rhino is een hard inslaande indica soort die nauw verwant is aan de legendarische White Widow. Net als haar beroemde en prachtige familielid, is ook zij een eersteklas cannabis die rijk is aan THC. Dit beest is echter ook beroemd om haar hoogproductiviteit als het oogstmoment gekomen is, op een manier waar zelfs de meest doorgewinterde White Widow kweker slechts van kan dromen.

De exacte achtergrond van White Rhino is, net als de rest van de White familie, ietwat mysterieus. White Rhino is een hybride van geselecteerde genetica uit Afghanistan, Brazilië en India. In simpele termen is White Rhino voor de White familie wat Super Skunk is voor de Skunk familie.

Veteranen cannabis connaisseurs en beginners kunnen absoluut "couch-locked" raken door de immense kracht van White Rhino. Voor de recreatieve gebruiker kan deze soort een instant favoriet worden. Hoewel ze zeer beïnvloed worden door de indica invloed, zullen de effecten van White Rhino beginnen als een melige, vrolijke, sativa high, die geleidelijk ruimte maakt voor een complete, lichamelijke stone.

White Rhino kruipt absoluut omhoog en de aardse, rijke rook met skunky ondertonen zal het je laten voelen. De kracht van deze cannabis moet niet worden onderschat en een THC niveau van meer dan 20% is niet ongewoon en komt knoerthard aan! Sommige feno's kunnen zelfs meer dan 25% THC bevatten.

Deze soort is ook beroemd bij medisch gebruikers over de hele wereld en wordt al sinds de jaren '90 vaak ingezet door medisch cannabis patiënten om chronische pijn, slapeloosheid en een groot aantal andere aandoeningen te verlichten. Daarnaast zal iedereen, die deze dame geproefd heeft, zich de enorme aanval van de "munchies" goed herinneren.

White Rhino is een robuuste cannabis soort die relatief eenvoudig kan worden gekweekt en goed presteert bij gebruik van een groot aantal kweekmethoden, van traditionele aarde en kokos tot hydrocultuur en geavanceerde hydroponic setups. Veelzijdigheid is een ander kenmerk van White Rhino en verzekert dat dit canna-beest absoluut geen risico loopt op uitsterven.

Commerciële kwekers en ganja-ondernemers over de hele wereld, van de coffeeshops in Amsterdam tot de dispensaria in Colorado, hebben allemaal de waarde van White Rhino erkend. SOG en ScrOG systemen kunnen zorgen voor gigantische oogsten met eersteklas wiet, tot wel 900g/m² onder de hand van een ervaren kweker.

White Rhino cannabisplanten zijn over het algemeen klein, compact, vertakken uitbundig en bloeien in 8-10 weken. Dikke stelen en brede bladeren wekken een typische indica indruk. De bloeiperiode is echt magisch en soms zullen een aantal van die gigantische waaierbladeren getrimd moeten worden. Maar maak je geen zorgen over stretchen, want zolang je lampen perfect gepositioneerd zijn, zullen er genoeg keiharde, ijzige toppen ontwikkelen.

Hobbyisten en thuiskwekers met beperkte ruimte, misschien net genoeg voor een enkele plant, kunnen ook rijkelijke, eersteklas oogsten behalen met White Rhino. Individuele planten in grote potten, die druipen van de hars, kunnen in overvloed worden gevonden op social media. Ook het feit dat ze maar weinig geur produceert, draagt bij aan haar aantrekkelijkheid, omdat cannabis van dit kaliber meestal wordt vergezeld door een prikkelende geur. Ze is niet helemaal geurloos, alleen minder opvallend dan die paar andere soorten van vergelijkbare kwaliteit.

Bij Zambeza hebben we het White Rhino beest gebruikt om twee andere, ijzige soorten te produceren. Candy Caramelo Fast Flowering zal uitbundige vertakkingen vertonen die doen denken aan de struikachtige White Rhino. Ze is trouwens ook sneller in het produceren van een met hars bedekte oogst, dankzij een bloeiperiode van slechts 45 dagen.

Candy Caramelo Autoflowering is een andere hybride met beestachtig erfgoed. Verwacht ijzige toppen in recordtempo. Veel autoflowering varianten zullen teleurstellen als het oogstmoment gekomen is, met teveel popcorn toppen of, nog erger, slechts een handjevol toppen. De eigenschappen van White Rhino zullen duidelijk worden bij het oogsten van Candy Caramelo Autoflowering. Deze autoflowering plant zal zelfs indruk maken op connaisseurs en veteranen met eersteklas cannabis in slechts 8 weken.

White Rhino is een klassieke indica die de kracht bezit om een enorme indruk te maken op een hele nieuwe generatie cannabis gebruikers.