Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry Cheese

Blueberry Cheese
Dit is een kruising van Blueberry en White Cheese, met een bloeiperiode van 60 dagen. Blueberry Cheese is indica dominant maar krijgt binnen een indrukwekkend formaat van 100-130cm en oogsten van 400-450g/m². Guerrilla- en buitenkwekers kunnen grote planten verwachten van 150-200cm hoog. Smaak en aroma's zijn voornamelijk zoet en fruitig, met merkbare hints van muskus.

Product status: Out of stock

€ 20.00 incl. Btw

Blueberry Cheese: Overheerlijke bessensmaken en gigantische planten


Blueberry en White Cheese zijn beiden op zichzelf al uitmuntende soorten. Geweldige Cheese wordt vaak gekenmerkt door hints van smaken die je niet direct zou verwachten. Zambeza Seeds is een zadenbank met sterke wortels in Nederland. Het verfijnen van onze White Cheese met wat interessante Blueberry smaken ging puur om de eer. Als het uitharden, of in dit geval het rijpingsproces, correct wordt gedaan, kan je bloemen verwachten die barsten met fantastische Berry en Cheese smaken.

Blueberry Cheese heeft een bloeiperiode van ongeveer 60 dagen en levert ongeveer 400-450g/m² als ze binnen wordt gekweekt. Met een geoptimaliseerd voedingsschema, kunnen planten binnen ongeveer 100-130cm hoog worden. Dit is zo ongeveer de ideale hoogte voor de meeste kweektenten. Guerrilla- en buitenkwekers, die een goed plekje hebben met veel zonuren per dag, kunnen ongeveer 400-500g per plant oogsten. Blueberry Cheese krijgt buiten een fatsoenlijk formaat, tot wel 150-200cm. Het is fascinerend om Blueberry Cheese te zien floreren in de zon, waarbij ze uitbundig groeit en de pracht van de natuur reflecteert in haar prachtige uiterlijk. Kwekers kunnen rekenen op betrouwbare, indica dominante kweekeigenschappen en stevige planten die eenvoudig te beheersen zijn.

Blueberry Cheese levert een sterk lichamelijk effect, die voornamelijk ontspant maar ook een unieke sensatie opwekt van geluk die langzaam opkomt, waardoor je de neiging hebt te lachen om zaken die maar half zo grappig zouden zijn als je niet stoned was. Onze White Cheese brengt veel kracht in de kruising: Verwacht THC niveaus van 18% en een gigantische productie van witte trichomen aan het einde van de bloeiperiode! De laatste twijfels over Blueberry Cheese verdwijnen als sneeuw voor de zon als de bloemen worden onderzocht. Deze Hollandse Cheese- en Berry combinatie overtuigt met zoete en fruitige aroma's die zijn gemengd met pittige Cheese en muskus. De compositie van smaken zullen waarschijnlijk vreugdetranen opwekken, die in bedwang moeten worden gehouden als je de kweekruimte inloopt. Echt!

Zambeza Seeds kan niet wachten om hun Blueberry Cheese te exporteren naar heel Europa. Laten we de tijden van matig smakende wiet achter ons laten en soorten kweken die onze tenten veranderen in oases voor de zintuigen. Als er een soort is die betrouwbaar werk levert om dit doel te bereiken, is het Blueberry Cheese. We bieden deze uitmuntende genen aan tegen een heel betaalbare prijs. Zambeza Seeds weet wat er nodig is om uitmuntende cannabis te kweken en is bereid te leveren, ondersteunen en helpen, zonder de kweker teveel te laten betalen. Geef Blueberry Cheese een kans. Je zal versteld staan van de plant, de snelle & discrete levering en onze toegewijde klantenservice!

 • Genetica Blueberry x White Cheese
 • THC 18%
 • Bloeitijd +/- 60 dagen
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 100 - 130cm
 • Height outdoor 150 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 400 - 450g
 • Opbrengst binnen g/plant 400 - 500g
 • Smaak Sweet, Fruity, Musky
 • Effect Stoned, Happy, Giggly
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up