Product successfully added to your shopping cart.

Micro Propagator Plus

Micro Propagator Plus
Ontkiem je waardevolle zaadjes zonder gedoe met de Zambeza Micro Propagator Plus ontkiemingskit! De kit bevat zowel de Micro Propagator en de Zambeza Seedkit in één pak voor de makkelijkste en veiligste manier om je zaden altijd optimaal te ontkiemen.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (2)
€ 17.50 incl. Btw

ZPP001

Zambeza Micro Propagator Plus: Complete Ontkiemingskit voor Optimale Ontkieming

Micro Propagator + Zambeza Seedkit: De Beste Combinatie voor Succesvolle Zaadontkieming!

Haal de Micro Propagator Plus combokit in huis en zeg gedag tegen je ontkiemingsproblemen. Geef je zaden een altijd constante en goed gereguleerde omgeving voor optimale groei en optimaliseer je ontkiemingssucces met de Zambeza Micro Propagator Plus ontkiemingskit.

De Micro Propagator Plus helpt de beste omstandigheden te behouden voor altijd betrouwbare ontkieming van zaden. Het wordt geleverd met een zak Perlite, een ledkweeklamp en een thermometerstrip. De kweekbak is 13x10x13cm en gaat perfect samen met onze Zambeza Seedkit die ook bijgevoegd is.

De Zambeza Seedkit bestaat uit 15 makkelijke ontkiemingspotten die alles bieden wat je nodig hebt voor de beste start van je cannabiszaden.

Je hoeft alleen wat water toe te voegen. De Zambeza Seedkit past perfect in de Micro Propagator.

De Zambeza Micro Propagator Plus ontkiemingskit is ideaal voor beginnende kwekers maar kan ook aangeraden worden voor kleine kwekerijen die altijd consistente en betrouwbare omstandigheden willen voor ontkieming van zaden. De kit is ook geschikt om te klonen.

   
  By on 27/Jun/2019 :
  (4)

  Title : Good job
  Comment : Molto utile!

  By on 02/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Wonderful
  Comment : È risultato molto utile per la prima fase di germinazione. Piccolo consiglio...mettete poca acqua una volta costruito questo microbox perché i contenitori si bagnano, anzi si inzuppano molto e quindi rischiate di far marcire i semi...le lampadine a led vanno con 4 batterie incluse nella confezione. Quindi avete tutto quello che occorre.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up