Product successfully added to your shopping cart.

BlueBlack

BlueBlack is het resultaat van de kruising tussen twee cannabislegendes: Blueberry en Black Domina. Deze unieke hybride is even smakelijk als krachtig. Met het hoge THC-gehalte en de diverse smaken die het van beide ouders geërfd heeft, is dit een indica voor de echte fijnproevers.

Door onze Blueberry te verrijken met Northern Lights, ook een legendarische strain, werd de vervolmaakte versie compact, relatief uniform, ultra-krachtig en smaakvol. Blueberry is gerenommeerd om de fantastische bessensmaak en hoge THC-levels. Ze wordt niet voor niets het eerste lid van de Blue-familie genoemd. Blueberry heeft niet alleen een geweldig smaak, maar ook een hoge bloem-tot-bladratio, wat voor een hele smaakvolle, rijke oogst zorgt.

Black Domina is een klassieke, zware indica-kruising met absoluut de beste achtergrond, zonder uitzonderingen. De diverse genetische achtergrond van Black Domina is een topcombinatie van vintage marihuanastrains. Black Domina is ontstaan door vier elite indica-varianten te kruizen: Afghani, Hash Plant, Northern Lights en Ortega. Dit is een heuse indica-royalty.

De Black Domina-planten groeien snel en breed en hebben vruchtbare toppen. In tegenstelling tot de fruitachtige geur en smaak van Blueberry, heeft Black Domina een bijna peperachtige geur. Ook de smaak contrasteert sterk dankzij een duidelijke combinatie van zoete en pittige smaken. De oogst is natuurlijk zo hoog als je van een typische Black Domina-oogst zou verwachten, maar bestaat ook uit een van de ijzigste toppen die de Aarde te bieden heeft.

Het kruizen van Blueberry en Black Domina is next-level kweken. BlueBlack is de zware indica-hybride die het beste van alle werelden heeft. Prachtige strakke toppen, druipend van de hars, zelfs nog krachtiger dan beide ouders, vaak met THC-levels van 20%+ en onmiddellijk met een echt knock-out, bijna narcotisch effect. Beginnende cannabisgebruikers kunnen verwachten om na slechts een paar hijsjes al heerlijk aan de bank gekluisterd te zijn.

We zijn bijna vergeten om de smaak te bespreken, nou, je kan wel zeggen dat BlueBlack heel lekker smaakt. Deze combinatie is een traktatie voor je smaakpalet; dit is die wiet waarvan je dacht dat het een mythe was, want wanneer je BlueBlack proeft, smaakt het echt alsof er een feestje in je mond aan de gang is.

Wij van Zambeza konden het niet laten om nog wat meer te spelen met BlueBlack. Dus we kunnen je verblijden met twee andere killerstrains die we met deze geweldige genetica hebben ontwikkeld.

De Candy Caramelo Fast Flowering is een zoete indica die een grote oogst oplevert. Het is een mix van drie van onze beste indica-strains: BlueBlank, White Rhino en Maple Leaf Indica. De geweldige smaak en krachtige high van deze strain zijn te danken aan BlueBlack.

De Candy Caramelo Autoflowering is een andere hybride met een BlueBlack-component. Autoflowering strains hebben vaak minder smaak en zijn minder krachtig dan fotoperiode-varianten. De Candy Caramelo Auto legt de lat niet lager. BlueBlack geeft ook deze strain weer potentie en smaak. Verwacht in slechts 8 weken smakelijke 15% THC-toppen.

Het werd tijd dat BlueBlack in de schijnwerpers werd geplaatst en zijn rechtmatige plek op de cannabistroon bemachtigde. Introduceer een beetje magie in je grow-show met wat BlueBlack-zaden.