Product successfully added to your shopping cart.

Choco Candy

Choco Candy
Er zijn niet veel soorten op de markt die zo'n overheerlijk chocolade aroma hebben als onze Choco Candy. Deze soort werd gemaakt door Chocolate Haze met OG Chocolate Thai te kruisen. Naast de buitengewoon aromatische smaak en eersteklas genetische achtergrond, biedt ze een THC niveau van 21% en een relatief korte bloeiperiode van 65 dagen, waardoor Choco Candy enorm interessant is.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (4)
€ 22.50 incl. Btw

Choco Candy: Chocolate Haze x Chocolate Thai = Chocolate²


De vaardige kwekers bij Zambeza Seeds hebben de lat voor zichzelf erg hoog gelegd. Het doel was een van de meest intense chocolade soorten ooit te maken, dus gingen ze op een wereldwijde zoektocht naar de beste genen voor Choco Candy. Gelukkig vonden ze een perfecte match tussen Chocolate Haze en OG Chocolate Thai. Beide soorten bezaten reeds het uitgesproken chocolade aroma, maar dit was niet sterk genoeg om de echte chocolade liefhebbers te bevredigen. Het met de hand selecteren van de fenotypen die de sterkste chocoladesmaken ontwikkelden, en deze vele generaties te kruisen, kostte tijd. Haastige spoed is maar zelden goed. En Choco Candy was de moeite waard.

Choco Candy is sativa dominant en laat dit duidelijk zien in haar groei eigenschappen. Binnenkwekers kunnen planten verwachten van 100-150cm hoog en een opbrengst van 400-450g/m². Guerrilla- en buitenkwekers zullen hoogstwaarschijnlijk eindigen met planten van 120-200cm hoog en een opbrengst van 400-500g per plant, afhankelijk van het klimaat. De bloeiperiode kon worden teruggebracht naar ongeveer 65 dagen, wat relatief kort is voor een Haze soort met deze extreme kracht.

Als het aankomt op smaak en high, worden de zaken pas echt opwindend. Ervaren rokers zullen moeten toegeven dat er niet veel Haze varianten op de markt zijn met zo'n overheerlijke mix van aroma's. De smaak is vrij fris, zeer zoet en, heel belangrijk, bezit merkbare chocolade aroma's. De effecten na het roken van Choco Candy zijn al net zo verbazingwekkend. De high slaat hard in, is euforisch en opwekkend. Positieve gevoelens kunnen bijna onmiddellijk worden gevoeld en resulteren in een high in je bol die van elke dag de perfecte dag maakt om iets nieuws te ontdekken.

Choco Candy is een soort die gekweekt moet worden door iemand die geïnteresseerd is in unieke smaken en een sterk, opwekkend Sativa effect. Aankomende en bestaande Haze liefhebbers waarderen wellicht de relatief korte bloeiperiode, zeker als ze weten dat veel Haze soorten vaak een bloeiperiode hebben van 11 weken of langer. En het beste moet nog komen: Zambeza Seeds is van mening dat ze hun klanten hoogwaardige zaden moeten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Kijk zelf maar!

 • Genetica Chocolate Haze x OG Chocolate Thai
 • THC 21%
 • Bloeitijd +/- 65 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 100cm - 150cm
 • Height outdoor 120 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 400 - 450g
 • Opbrengst binnen g/plant 400 - 500g
 • Smaak Chocolate, Fresh, Fruity
 • Effect High, Euphoric, Uplifting
   
  By on 28/Nov/2018 :
  (5)

  Title : nice
  Comment : nice plant by cuting the head, many hard nuggets big yeald and nice taste

  By on 08/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Amazing!
  Comment : Super product! Love the taste and the good high!

  By on 18/Jan/2017 :
  (5)

  Title : WOW
  Comment : My 3 choco candy seeds performed well is my garden , it yielded more than i expexted! Grows like true sativa, smells like sweet and sour candy when growing. Not much like chocolate anyway, but smells amazing. About the taste: Very very tasty, when cured propelry it has a kind of coffe taste when smoked in joint. But very strong pine taste comes with it as well.Overall, it is one of the best strain what i have ever had.Grows hard rock(seriously) nugs.Highly recommedned! flowering time was 8-9 weeks. Great sativa high.

  By on 16/Aug/2016 :
  (5)

  Title : schokolade am stiel
  Comment : wächst unglaubliche gut freue mich auf die Ernte dann


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Choco Candy
 • Choco Candy
 • Choco Candy
 • Choco Candy
 • Choco Candy