Product successfully added to your shopping cart.

Chocolate Haze

Chocolate Haze is één van onze meest trotse creaties, dus hier is een stukje geschiedenis over hoe we dit chocolade beest gemaakt hebben - namelijk van Chocolate Thai en Canaloupe Haze.

De landras Thaise genetica uit de jaren 1970 gaf, na een zorgvuldige selectieprocedure en vele verfijningen in de afgelopen decennia, aanleiding tot het speciale chocolade fenotype, dat beschouwd werd als de Chronic van de jaren 1980. Old-school stoners kregen deze klassieke cannabis oorspronkelijk in handen in de vorm van Thaise sticks, die natuurlijk alleen verkrijgbaar waren via de zwarte markt. Het waren altijd zaden, nooit pure sinsemilla, maar het was zo anders en zo veel krachtiger dan de typische “schwag” beschikbaar op dat moment. Fijne Chocolate Thai sticks waren toen een echte hit.

Cannalope Haze is een tropische Sativa kruising van de originele Haze en landras Mexicaanse Sativa en staat bekend om zijn aangename meloen en dennengeur. De intense Sativa high, die snel opkomt, verrast beginners vaak. Bovendien duurt de high vaak uren voordat deze milder wordt. Het kweken van de Chocolate Thai met zulke hoge potentie Haze was de perfecte partner om het THC-gehalte te verhogen, zonder de smaak te verminderen. Cannalope Haze verhoogt de smaak in feite door een zoete ondertoon te verlenen aan de Chocolate Haze.

Chocolate Haze is de Sativa kruising waarvan je gedroomd hebt. De hevige cerebrale Sativa effecten en heerlijke chocoladesmaak maken deze soort een echte hit onder old-school hippies en eeuwige stoners. Het moderne cannabis landschap wordt gedomineerd door Indica genetica; onze Chocolate Haze is de bijna pure Sativa soort die je mening over Sativa zal veranderen.

Marihuana werd altijd in verband gebracht met bewustzijnsverruiming en misschien is het tijd dat je ruimte maakt voor een hoogwaardige Sativa in de tuin. Chocolate Haze is veruit een exotische Sativa kruising zonder de extra lange bloeitijd. Voor binnenkwekers, is deze soort gemaakt voor ScrOG setups. Chocolate Haze moet getemd worden, aangezien ze zich graag verspreidt door de hele kweektent zowel verticaal als horizontaal.

Daarom wordt het vroeg trainen van planten sterk aanbevolen evenals buiten kweken. Chocolate Haze bloeit overvloedig in slechts 8-10 weken, zodat je niet hoeft te wachten en gefrustreerd te raken door deze Sativa. De soort is geliefd door Sativa kenners en thuis telers die op zoek zijn naar een unieke soort met wat karakter. Sederende effecten zijn het laatste wat men moet verwachten van deze sativa; bereid je voor om high te worden, echt, echt high! Chocolate Haze is een ideale metgezel voor artiesten en schrijvers of elke vorm van creatief denken.

Toen we de Chocolate Haze eenmaal ontwikkeld hadden, hebben we onszelf niet een schouderklopje gegeven en zijn we gestopt met ons sativa hybridisatie programma. Verre van dat, we werden positief aangemoedigd, en dus zijn we op zoek gegaan naar partners voor onze Chocolate Haze.

OG Chocolate Thai was de voor de hand liggende keuze en de perfecte match voor onze Chocolate Haze. Onze doelen, als de meest verheven cannabis kwekers, waren om de potentie verder te verhogen en de chocoladesmaak nog meer te verrijken.

Strenge selectie met de hand van alleen de meest chocolade-achtige phenos haalden het in de genetica van de geperfectioneerde kruising. Chocoholics en cannabis kenners zullen uitermate veel plezier ervaren met onze Choco Candy.

Choco Candy is compacter en vriendelijker voor beginnende kwekers dan haar ouders. De high komt euforisch snel en is volledig Sativa beïnvloed zoals je zou verwachten. Een 20+% THC-gehalte is niet ongewoon van met hars bedekte toppen in slechts 65 dagen bloei. Zoetekauwen kunnen zichzelf echt verwennen met een geweldige high met de Choco Candy.