Product successfully added to your shopping cart.

Zambeza Seeds Cannabis Card Grinder

Zambeza Seeds Cannabis Card Grinder
Met het formaat van een creditcard, past deze grinder perfect in je portemonnee of achterzak. Voorbij zijn de dagen van het rondlopen met een grote en moeilijk te verbergen grinder. Hoewel hij dun en gemakkelijk te verbergen is, maalt de grinder je wiet geweldig, en kun je hem zelfs gebruiken om de restjes op te schrapen na het grinden van je wiet. Een onopvallende oplossing voor onderweg.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (2)
€ 1.50 incl. Btw

ZGR001

De Zambeza Seeds Cannabis Card is een roestvrij stalen grinder in de vorm van een creditcard, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen en verbergen. Hij past precies in je portemonnee of in je broekzak, dus de dagen van het rondlopen in cargo broeken met net genoeg zakken voor al je stoner benodigdheden zijn nu iets van het verleden.

Op de creditcard grinder zie je het logo van Zambeza Seeds en twee tuiniers die een cannabis boom verzorgen, onder een zeshoek die bestaat uit gaatjes. Deze zeshoek is waar het grinden plaatsvindt. Neem een top van je favoriete wiet tussen je duim en wijsvinger en wrijf de bovenkant van de top over de zeshoek met de gaatjes, de wrijfbeweging is belangrijker dan het uitoefenen van druk waarbij je de wiet als het ware door de gaatjes drukt. Dit heen en weer wrijven zorgt ervoor dat de top wordt gemalen; ga door met wrijven totdat je genoeg hebt om een joint mee te rollen. De Credit Card grinder kun je vervolgens gebruiken om de restjes wiet op te schrapen en in je vloei te doen.

   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 09/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Avis
  Comment : Cool et résistant ne se casse pas


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up