Product successfully added to your shopping cart.

Zambeza vloeipapier en tips

Zambeza vloeipapier en tips
Leg een voorraad aan van speciaal gemaakte king size vloeipapiertjes van Zambeza. Dit pakje bevat 32 extra dunne vloeitjes met ideale afmetingen voor geraffineerde cannabis connaisseurs: 10,8cm x 4,5cm. Deze vloeipapiertjes branden langzaam, smaken 100% neutraal en garanderen een plezierige rookervaring.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (2)
€ 0.99 incl. Btw

King Size Vloeipapier en tips: 32 vloeitjes, ontwikkeld door connaisseurs


Zambeza King Size vloeipapier en tips bieden een geweldige manier om je winkelervaring op onze website te voltooien. Zambeza's medewerkers werken hard om jou cannabis soorten aan te bieden tegen concurrerende prijzen, maar ze zijn ook bekend met de dagelijkse problemen van de Europese cannabis liefhebber. Het ergste wat je kan overkomen, is zonder vloei en tips zitten terwijl de winkels dicht zijn. We willen dat dit niemand overkomt en daarom hebben we besloten onze eigen lijn te lanceren met hoogwaardige vloeipapiertjes en tips om onze klanten een stressvrije optie te bieden.

Dit pakje bevat 32 extra dunne vloeitjes en natuurlijk tips om een correcte filter mee te bouwen. We zijn ons ervan bewust dat het rollen van een joint of spliff om meer draait dan wiet en tabak in een vloeitje proppen; het is een kunstvorm in combinatie met goed vakmanschap. Dat is ook een van de reden dat we niet hebben ingeleverd als het gaat om de belangrijkste kenmerken zoals afmeting, dikte, langzame en gelijkmatige verbranding en een 100% neutrale smaak. Met een formaat van 10,8 x 4,5cm, ontvang je vloeitjes die iets groter zijn dan gemiddeld. Hier kleven vele voordelen aan, zeker als je je thuis gekweekte delicatessen deelt met vrienden. Maak niet de veel voorkomende fout van het niet in huis hebben van een flinke voorraad van vloeipapiertjes en tips en bestel onze king size vloei en tips vandaag nog.

   
  By on 27/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Super diese Blätchen
  Comment : ich finde dies Blättchen echt Super und auch recht Günstig. Mit den Pappen gleich dabei einfach toll . Blättchen kleben gut.Kann ich nur Empfehlen und im Vergleich zur Tanke ein Schnapper. :-)

  By on 09/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Parfait les cartons sont très utiles


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up