Product successfully added to your shopping cart.

Zambeza Growz Booster Tablets

Zambeza Growz Booster Tablets
Zambeza Growz Booster Tablet is een biologische groeibooster. De formule bevat alle elementen die je planten nodig hebben voor een snelle en sterke ontwikkeling. De inhoud van biologische groeistimulatoren, in de vorm van micro-organismen en aminozuren, optimaliseren de plantengroei tijdens de vegetatieve fase. Verwen je kostbare plantjes vandaag nog met de Zambeza Growz Booster Tablet!

Product status: Out of stock

€ 13.75 incl. Btw

Zambeza Growz Booster Tablets: Snelle groei is nu eenvoudig met een enkele groeibooster.

De Zambeza Growz Booster Tablet is een verfijnde, biologische groeibooster. De tabletten bevatten alle macro- en micro elementen die planten nodig hebben voor een optimale ontwikkeling. De bio-stimulatoren in de samenstelling van de Zambeza Growz Tablet zorgen er voordat de planten hun weerstand tegen ziektes en ongedierte verhogen. De gezonde componenten van deze groeibooster zijn tijdens de gehele vegetatieve fase actief.

De Zambeza Growz Booster Tablet is een voedingssupplement voor veeleisende planten, die het meest effectief is wanneer het wordt gebruikt in combinatie met andere voedingsstoffen van goede kwaliteit. Deze groeibooster is opgemaakt uit een eersteklas formule en de nuttige stoffen kunnen perfect worden gecombineerd met de Zambeza Organic Foodz. De Zambeza Growz Booster Tablet en de Zambezea Organiz Foodz sluiten fantastisch aan en versterken elkaars nuttige effect, waardoor de groei van je planten wordt geoptimaliseerd.

NATUURLIJKE COMPONENTEN VAN EEN PERFECTE START

De Zambeza Growz Booster Tablet is samengesteld uit een selectie effectieve, biologische bio-stimulatoren. Elke tablet bevat miljoenen micro-organismen en aminozuren die de planten helpen de opname van voedingstoffen tijdens de vegetatieve fase te verbeteren. De Zambeza Growz Booster stelt je planten in staat sneller grotere wortels te ontwikkelen. Een goed ontwikkeld wortelsysteem is essentieel voor het maximaliseren van de opname van voedingsstoffen, wat zich vertaalt in geoptimaliseerde groeipatronen, maximale weerstand tegen ziektes en een snellere ontwikkeling.

De Zambeza Growz Booster Tablet kan tijdens de gehele vegetatieve fase worden gebruikt, beginnend vanaf de kiemfase.

EENVOUDIG GEBRUIK VAN DE ZAMBEZA GROWZ BOOSTER TABLET

Geen enkele voedingsstof is gemakkelijker in gebruik dan de Zambeza Growz Tablet: Los een tablet (3g) op in 3-5 liter water en roer de mix door. De Growth Booster mix is nu klaar voor gebruik op je planten.

As je binnen kweekt, gebruik je de Zambeza Growz Booster mix elke keer als je je planten water geeft in plaats van gewoon water.

Als je buiten kweekt, gebruik je de Zambeza Growz Booster mix een of twee keer per week. Gebruik gewoon water als je tussendoor nog water moet geven. De Zambeza Growz Booster kan direct na het ontkiemen worden gebruikt, tot aan het begin van de bloeiperiode.

De growth booster mix die je hebt gemaakt met de Zambeza Growz Booster Tablet moet binnen 7 dagen worden gebruikt. Na deze periode wordt aangeraden dat je een verse voedingsoplossing maakt door een nieuwe Growz Booster Tablet op te lossen in standaard water.

De Zambeza Growz Booster Tablet is verkrijgbaar in pakjes van 5 tabletten.

Instructies voor het gebruik van de Zambeza Growz Booster Tablet:

1. Je kan beginnen met het gebruik van de Zambezat Growz Booster Tablet zodra je de zaailingen ziet opkomen.
2. Los 1 Zambeza Growz Booster Tablet op in 3-5 liter water. Dit is je booster mix.
3. Gebruik de Zambeza Growz Booster mix om je planten te bewateren tijdens hun gehele vegetatieve fase.*

Je kan de Growz Booster mix 7 dagen bewaren en gebruiken om je planten water te geven. Na deze periode moet je een nieuwe mix maken met vers water.

Ingrediënten:

Naam: Percentage:
Gehydrolyseerde eiwitten 30,0
Leonardite humuszuur 20,0
Lithothamnium zeewier 20,0
Kaliumsulfaat 12,0
Magnesiumsulfaat 3,0
Calcium bicarbonaat 15,0

Analyse: Percentage:
Biologische N 4,0
K2O 4,0
SO3 6,0

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up