Product successfully added to your shopping cart.

Micro Propagator

Micro Propagator
Ontkiem je zaden met gemak met de Micro Propagator! De propagator komt met alles wat je nodig hebt om je zaden veilig te ontkiemen, zoals een ingebouwde LED-lamp, perliet en een thermometer. Creëer de ideale omstandigheden voor optimale ontkieming. De Micro Propagator is perfect voor beginners en kleine projecten omdat je geniet van consistente, goed gereguleerde omstandigheden.

Product status: Out of stock

€ 14.50 incl. Btw

ZMP001

Micro Propagator: Alles wat je nodig hebt voor optimale ontkieming

Bijgeleverd bij de handige kleine Micro Propagator:

- Zak perliet
- Ingebouwde LED verlichting, inclusief batterijen
- Thermometer strip

Deze propagator is volledig uitgerust met een zak perliet, een ingebouwde LED-verlichtingsset met batterijen en een thermometer om de kiemplantjes te overtuigen om te groeien. De propagator is volledig compatibel met de Zambeza Seed Kit.

Je hoeft slechts de bodem van de propagator te bedekken met perliet en het water te mixen met Zambeza Supermix, die is bijgeleverd bij de Seedkit. Nu giet je ongeveer 25ml vloeistof over het perliet, die het vocht zal vasthouden en geleidelijk zal afgeven, zodat je zaden kunnen ontkiemen. Volg de instructies van de Zambeza Seedkit en plaats je zaden in de potten. De aanwezige gaatjes in de bodem van elke pot zorgen ervoor dat de wortels het water, verrijkt met bacteriën, kunnen opzuigen.

De resterende Zambeza Supermix kan worden gebruikt om over de potten te strooien. Het is echter belangrijk dat je ze niet doorweekt; maak ze slechts vochtig. Plaats je zaden nooit direct in het perliet, omdat dit geen geschikte omgeving is voor het ontkiemen van je zaden.

Deze propagator is geweldig voor kleine kweekprojecten, waar de omstandigheden voor ontkieming goed gereguleerd moeten worden. De Micro Propagator is trouwens ook enorm nuttig voor beginnende kwekers. Je hoeft nooit meer te stressen over het beschadigen van je kostbare cannabis zaden; laat de Micro Propagator jou de beste omgeving bieden voor het ontkiemen van je cannabis zaden.

Normaal gesproken duurt het ontkiemen van je wietzaden ongeveer 1 tot 6 dagen. Zodra de eerste kiemblaadjes zijn opgekomen, kan je de zaailing uit de propagator verwijderen. Hiermee voorkom je dat de wortels in de knoop raken. Bovendien kan je de Micro Propagator gebruiken als beschermde kwekerij voor zwakke zaailingen en het maken van klonen. Verzeker dat eenmaal ontkiemde zaden niet te lang in de propagator blijven staan om verstrikking van de wortels te voorkomen.

De Micro Propagator meet ongeveer 13 x 10 x 13cm. Deze propagator houdt je kiemzaden, groeiende zaailingen en opkomende penwortels gezond en veilig. De propagator wordt bezorgd in een neutrale, platte doos, compleet met instructies.

   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up