Product successfully added to your shopping cart.

Maple Leaf Indica

Maple Leaf Indica is een bijna zuivere indica soort met een indrukwekkend erfgoed, afkomstig uit de Hindu Kush regio van Afghanistan, die haar legendarische status al sinds eind jaren '70 in stand houdt. Tot groot geluk van cannabisliefhebbers over de hele wereld, zijn de kostbare Maple Leaf Indica genetica op een geweldige manier ontsnapt, want ze werden net voor de Sovjet invasie uit Afghanistan gesmokkeld.

Maple Leaf Indica is een favoriet bij cannabis connaisseurs over de hele wereld. Krachtige, bijna narcotische, lichamelijke effecten hebben de neiging omhoog te kruipen. De high begint met een prettige, opwekkende high in de bol voordat de couch-lock inzet. Beginnende cannabis liefhebbers moeten zeker voorzichtig beginnen als het gaat om het genieten van deze zware indica ganja.

De uitgesproken old-school smaken van deze soort, zorgt ervoor dat je meer wil. Volle Kush smaken zijn vermengd met een overheerlijke combinatie van zoete en pittige ondertonen, waardoor Maple Leaf Indica een ware verwennerij voor de smaakpapillen is. Niet elke soort heeft het vermogen een knockout stone op te wekken, terwijl er tegelijkertijd een feestje plaatsvindt in je mond.

Maar houd rekening met "cotton mouth". Hoewel de Maple Leaf Indica zeker een smakelijke wiet is, staat ze er wel om bekend je speekselreserves razendsnel uit te drogen, dus geniet ervan met een drankje in je hand.

Binnenkwekers zullen genieten van het kweken van de Maple Leaf Indica. Zelfs als je vanaf zaad kweekt, zal deze soort verbazingwekkende uniformiteit laten zien, waarbij de zaailingen eruit zien als klonen. Dit bewijst maar weer eens het goede erfgoed van deze soort, afkomstig van de klassieke landras Afghan Kush, die vervolgens werd terug gekruist en verder verfijnd in de handen van Europese kwekers.

De Maple Leaf Indica is een korte en gedrongen, struikachtige plant, die snel bloeit; meestal kan het oogstmoment binnen 50-55 dagen worden bereikt. Ze is eenvoudig te kweken, zelfs voor beginners, en deze soort valt zeker in de onderhoudsarme categorie, terwijl ze wel consistent presteert.

Of je nu een die-hard biologische aardekweker bent of een hydro-tovenaar, de Maple Leaf Indica zal niet teleurstellen. In de handen van ervaren kwekers kan deze soort indrukwekkende oogsten produceren met zalige, krachtige, keiharde, ijzige toppen; zeker als ze gekweekt wordt volgens de SOG-methode. Verwacht oogsten van 400-600g/m² als je gebruik maakt van een typisch 600W HPS verlichtingssysteem onder optimale omstandigheden.

Cannabis kwekers zijn dol op de Maple Leaf Indica en hier bij Zambeza voelen we ook de liefde voor deze unieke soort en dus hebben we de Maple Leaf Indica gebruikt om nog twee smakelijke soorten te creëren.

Allereerst is Candy Caramelo Fast Flowering een elegante driewegkruising van Maple Leaf Indica X White Rhino X Blue Black. Heb je snel zoete, krachtige caramel toppen nodig? Accepteer niets anders dan Candy Caramelo Fast Flowering. Welkom in aromaland, lieve vrienden.

Daarnaast is Candy Caramelo Autoflowering een andere hybride met een Maple Leaf Indica achtergrond. Deze autoflowering soort voert snelle bloei nog een tandje op zonder de gebruikelijke compromissen die met dit soort varianten worden geassocieerd. Als de fotoperiode Candy Caramelo met haar bloeiperiode van 45 dagen niet genoeg voor je is, zal Candy Caramelo Auto je van je sokken blazen met haar doorlooptijd van 50-60 dagen van zaad tot oogst.

Kwekers, fokkers en connaisseurs zijn het er allemaal over eens dat Maple Leaf Indica een van de zeldzame geneugten van het leven is. Elke stoner zou zichzelf tenminste een keer moeten verwennen met de legende die Maple Leaf Indica heet. Goede dingen komen in kleine pakketjes.