Product successfully added to your shopping cart.

Big Devil 2

Origineel uit Spanje, Big Devil 2 is de tweede generatie van een bijna revolutionaire automatisch bloeiende soort. Ze werd gemaakt om de honger te stillen van veel kwekers van automatisch bloeiende planten die op zoek waren naar nog grotere en betere opbrengsten dan ze voorheen voor mogelijk hielden. Om dit mogelijk te maken werd een van de beste beschikbare soorten genomen en zelfs nog verder verfijnd. Dit was de beroemde Big Devil, en middels rigoureus en selectief kweken werd Big Devil 2 geboren en ze biedt enkele van de beste automatisch bloeiende kwaliteiten. 

Big Devil 2 heeft altijd de nadruk gelegd op de productie van grote gewassen zonder al te veel moeite. Ze veroorzaakt een sterke allround stone die stevig en betrouwbaar is – een prima blow voor iedere dag voor degenen die een alledaags blowtje zoeken. Big Devil blinkt uit in de grote opbrengsten die ze de kweker te bieden heeft. Dit maakt haar een goede basis voor kwekers om te gebruiken en een behoorlijke, betrouwbare bulksoort voor de kweker die een voorraad wil aanleggen. Ze is geweldig voor sociale aangelegenheden met vrienden  - als je met zijn allen aan het chillen bent en de hele nacht zit te kletsen. De controleerbare, maar sterke high maken haar een goede keus voor beginnende rokers die de genietingen die op hen liggen te wachten ontspannen tegemoet willen treden. Dit betekent niet dat deze soort tekortschiet. De kracht van de high is aanbevelenswaardig en kan degenen overweldigen die haar niet goed behandelen. Medicinale gebruikers zullen de mooi afgeronde high kunnen waarderen, ze kan helpen om de symptomen van angst en stress te bestrijden zonder je daarbij volledig te verlammen, ze laat je in staat om door te gaan met je dagelijkse routine. 

De geur en smaak van Big Devil 2 worden algemeen geprezen. Ze heeft een sterke Skunkachtige geur die scherp en doordringend is. De rook is mild en heeft een heerlijke Skunkachtige smaak met ondertonen van zoet fruit die lang op je tong blijven hangen lang nadat je geïnhaleerd hebt.

Zoals al vermeld vormen de eigenschappen van Big Devil 2 een goede basis voor onze kwekers om mee te experimenteren. Ze is makkelijk te hanteren en biedt zeer genereuze opbrengsten. Dit zijn enkele zeer aantrekkelijke eigenschappen die begeerd worden door kwekers van alle niveaus. Wij van Zambeza dachten dat het goed was om te kijken wat we ermee konden doen. Door haar te combineren met Green Poison hebben we een beest van een soort gecreëerd – Green Poison Autoflowering. Ze neemt de heerlijke smaken en geuren, korte groeitijden, overvloedige opbrengsten en het kweekgemak van Big Devil 2 en combineert deze met de grote kracht en de high van Green Poison. De combinatie is erg effectief, Green Poison Automatic kan binnen 500-650 g/m² opleveren en veroorzaakt een zware stone en heeft slechts 9 bloeiweken nodig. Het is een soort waar we erg trots op zijn en een die we ten zeerste aanbevelen als je op zoek bent naar een hoogrenderende soort.

Big Devil 2 is geschikt voor de binnen-, buiten en kaskweek. Ze kan 1,5 meter hoog worden -  een ware gigant uit de automatische wereld. Ze is een schoonheid om te aanschouwen, ze produceert een gigantische centrale top en heeft lange, delicaat uitziende diepgroene bladeren. De talrijke zijtakken produceren harde toppen die volledig bedekt zijn met een dikke laag hars. Ze heeft ongeveer 9 weken nodig om vanuit ontkieming een optimale oogst te produceren – en wat voor een oogst! De opbrengsten kunnen binnen variëren tussen 400 en 600 g/m² en buiten tussen 50-300 g/plant!

Big Devil 2 heeft veel om van te houden – en dat doen we zeker hier bij Zambeza. Ze is een geweldige allrounder en perfect voor degenen die op zoek zijn naar grote opbrengsten met alle voordelen van een automatische soort. Degenen met weinig tijd om aan hun gewassen te besteden zullen verrukt zijn met de resultaten die ze met deze soort en haar hybriden kunnen bereiken. Het is zeker de moeite waard om een soort met Big Devil 2 erin te proberen als je op zoek bent naar een automaat die wat oplevert.