Product successfully added to your shopping cart.

Cheese

Cheese is een prijswinnende, legendarische soort die oorspronkelijk in de UK werd ontwikkeld. Haar erfenis is gebaseerd op de genen van Skunk #1, die zorgvuldig gekweekt en geselecteerd werd door een team van kwekers in Londen. Een krachtige en scherpe soort met een grote invloed op veel andere, huidige soorten.

Zoals de naam al suggereert, heeft Cheese een zeer unieke en kaasachtige smaak en geur. Haar skunk erfenis stelt haar in staat om een scherp aroma te ontwikkelen die met haar kracht doordringt. De smaak is erg kaasachtig met sterke, Skunk ondertonen. Ze heeft een schare Cheeseliefhebbers achter zich verzameld die geen genoeg kunnen krijgen van deze tantaliserende smaken en geuren. Als gevolg daarvan werd Cheese enorm populair en je kunt nu op de markt de volgende variaties van de Cheesesoort vinden.
Cheese veroorzaakt een snelle en vurige geestelijke en lichamelijke high, met de nadruk op lichamelijk. Ze kruipt snel door je lichaam en neemt al je pijn weg. Ze kan je letterlijk het gevoel geven dat je wegzweeft. Dit gaat hand in hand met de euforische cerebrale high die ze teweegbrengt. Ze kan behoorlijk hard aankomen maar kan ook heel goed met vrienden gedeeld worden op een zonnige middag. Zoals met alle krachtige soorten het geval is, zouden beginners haar voorzichtig moeten benaderen als ze voor het eerst van de geneugten van een Cheesesoort proeven, maar als ze tegen haar opgewassen zijn, zullen ze helemaal weg van haar zijn door de indruk die ze maakt.

Voor medicinale gebruikers lig de nadruk op de verlichting van pijn, angst en stress, en in mindere mate helpt ze ook bij slapeloosheid, maar dat is niet de focus van Cheese. De unieke kwaliteiten van Cheese maken haar een goede keus voor medicinale gebruikers die een beetje extra willen; een genietbare, smakelijke en ongebruikelijke blow om alles wat meer pit te geven. 

Omdat Cheese en haar nakomelingen zo een cultus achter zich geschaard hebben, vonden wij het bij Zambeza dwaas om geen gebruik te maken van deze geweldige kwaliteiten en zelf een soort te maken. We hebben Cheese gekruist met Super Skunk en een Afghaanse soort om de ultieme geestelijke en lichamelijke Cheese-ervaring te maken – White Cheese. Ze is een snelle groeier die een begeesterende geur en smaak produceert. Ze kan je van je sokken slaan met een langdurende, krachtige geestelijke en lichamelijke high – perfect om te ontspannen en de last van je schouders te laten glijden. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en veelzijdige wiet die door kenners gewaardeerd wordt en een unieke smaak heeft, raden we je ten zeerste aan om onze White Cheese te proberen.
Onder een 600 W lamp kan Cheese 450-550 g/m² produceren, een gulle opbrengst die haar tot een betrouwbare, commerciële optie maakt. Buiten in warmere klimaten kunnen de planten meer dan 250 g/plant opleveren. De planten worden binnen gemiddeld 2 meter hoog, buiten kunnen ze daar ver bovenuit komen. De groeitijd duurt ongeveer 8 weken, maar kan ook uitgerekt worden tot 10 weken. Over het algemeen geldt dat hoe langer je Cheese laat groeien, hoe sterker de effecten worden, maar de smaak begint dan wel aan kracht in te boeten. Het hangt echt van de individuele kweker af waar zijn voorkeur naar uit gaat. 

Zoals je kunt zien heeft Cheese veel te bieden. Ze is een favoriet onder kenners en biedt een zeer unieke en gewilde smaak. Je zou deze soort of een van haar kinderen ten minste eenmaal moeten uitproberen, de kans bestaat dat je zelf ook een fan van Cheese wordt en een eerbetoon brengt aan die ingenieuze kwekers in de UK die haar op Aarde hebben gezet. Variaties op Cheese hebben verschillende High Times Cannabis Cup awards gewonnen, waaronder de 1e prijs in de indica categorie in 2006. Probeer haar maar eens uit, we zijn er zeker van dat je niet teleurgesteld zult raken.