Product successfully added to your shopping cart.

Northern Lights XL Autoflowering

Northern Lights XL Autoflowering
De autoflowering versie van Northern Lights XL is in staat om 350-400g/m² te produceren in een korte levenscyclus van 60-70 dagen. En niet alleen de oogsten zijn XL, want de formaten van de planten zijn ook indrukwekkend. Binnenkwekers zullen planten zien van 100-130cm. Buiten kan een hoogte van 120-150cm worden verwacht. Hoogproductieve autoflowering soorten bestaan: Dit is er een!

Product status: Out of stock

 4.5/5 (12)
€ 20.00 incl. Btw

Northern Lights XL Autoflowering: Het hoogproductieve wonder


Volgens de legende, werd Northern Lights oorspronkelijk gekweekt uit 11 verschillende zaden, door een groep kwekers uit de West Coast die dit genetisch wonder later naar Nederland exporteerden. Northern Lights veroverde de cannabis wereld in rap tempo en is al sinds 1985 een razend succes. Zambeza Seeds ontwikkelde de autoflowering versie van Northern Lights XL met het doel een hoogproductief zusje te creëren van de feminized versie. De kwekers bij Zambeza Seeds bereiken altijd hun doel, altijd!

De kweker kan planten verwachten die aanzienlijk groter zijn dan andere autoflowering soorten. Binnen kan een hoogte van 100-130cm worden bereikt en buiten wordt met gemak 120-150cm behaald en dit maakt Northern Lights XL een hoogproductief monster! Oogsten van 350-400g/m² zijn mogelijk na een korte levenscyclus van 60-70 dagen. Buitenkwekers zullen enorm profiteren als deze soort haar volledige potentieel laat zien onder direct zonlicht: De opbrengst bedraagt tot 150-230g per plant!

Het effect van Northern Lights Autoflowering is een ontspannen stone die gelukkige gevoelens versterkt. Het THC niveau is met 14% gemiddeld, maar dit betekent niet dat de wiet zwak is. Indica genen van Northern Lights zorgden voor veel kracht in deze kruising en de smaken zijn ook zalig. Bereid je voor op een soepele en frisse mix van zoetheid, gemengd met lichtzure aroma's van citrusvruchten. De algehele rookervaring is simpelweg fantastisch.

Kwekers die zoeken naar een hoogproductieve autoflowering soort, zullen al hun dromen zien uitkomen. Northern Lights XL is een full-sized cannabis plant met genen die zich al sinds de jaren '80 keer op keer hebben bewezen. Zo, alle feiten liggen op tafel en het is tijd voor een beslissing. Kweken of niet, dat de vraag. Je weet het antwoord al!

 • Genetica Northern Lights XL x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 100 - 130cm
 • Height outdoor 120 - 150cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 150 - 230g
 • Smaak Fresh, Sweet, Citrus
 • Effect Stoned, Relaxed, Happy
 • Oogst tijd 60 - 70 dagen na ontkieming
   
  By on 23/Oct/2013 :
  (4)

  Title : Erg goed!
  Comment : Wij zijn dol op deze autoflowering cannabis soort. Onze klanten zijn dol op de buzz en wij genieten van de overvloedige opbrengst. Het is een geweldige stressverlichter voor diegenen die stress moeten verminderen. Automatische planten zijn nieuw voor ons, maar we ontdekken snel hoe snel en eenvoudig ze te kweken zijn. Het bestellen bij jullie was een super ervaring en we zullen zeker terugkomen. Groetjes van een tevreden klant!

  By on 22/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Northern Force
  Comment : Northern Force is a very popular strain amongst cannabis growers, and there is a reason they love it. This full flavored variety produces a decent yield of 90-200 grams per plant. It is a great choice for beginners wishing to find a plant that will begin flowering almost instantly, reaching its full potential in just 67 days. This plant flourishes in outdoor growing set ups but is versatile enough to be a prime producer in indoor environments as well. This is a great alternative to Northern Lights, and its sturdy resistance to pests and disease makes it a great candidate for growers of all levels of experience.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Northern Lights XL Autoflowering
 • Northern Lights XL Autoflowering
 • Northern Lights XL Autoflowering