Product successfully added to your shopping cart.

Zambeza Bloom Boozt Tablet

Zambeza Bloom Boozt Tablet
De Zambeza Bloom Boozt Tablet stimuleert je planten, zodat ze maximaal produceren tijdens de bloeiperiode. Basisvoedingsstoffen, zoals kalium en fosfor, zijn toegevoegd om energie om te zetten in snel bloeiende, grote toppen en zwaardere oogsten. Calcium en magnesium helpen voedingstekorten voorkomen. Haal het beste uit je planten met Zambeza Bloom Boozt Tablet!

Product status: Out of stock

€ 13.75 incl. Btw

Zambeza Bloom Boozt Tablet: Je oogst maximaliseren is simpel met een enkele bloom blooster

De Zambeza Bloom Boozt Tablet verbetert de stofwisseling van de planten tijdens de bloeiperiode, wat resulteert in een verhoogde productie van toppen. Deze geavanceerde bloom booster voorziet bloeiende planten van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, zoals fosfor en kalium. Dankzij de ondersteuning van deze fundamentele stoffen, kunnen de planten de meeste energie gebruiken voor de ontwikkeling van dichte bloemen. Dit product bevat ook kleine hoeveelheden mineralen als calcium en magnesium, die zorgen voor een gezonde bloei en productiviteit, maar ze versterken ook de plant en helpen voedingstekorten voorkomen. De enige booster die je nodig hebt voor snellere bloei, zwaardere oogsten en grotere bloemen is de Zambeza Bloom Boozt Tablet!

De samenstelling van de Vertafort Bloom Booster is bedoeld voor gebruik als voedingssupplement. Met de booster worden de beste resultaten behaald wanneer deze wordt gecombineerd met een all-round NPK meststof. We raden Zambeza Organic Foodz aan omdat deze perfect aansluiten op de Zambeza Bloom Boozt Tablet.

Zodra je planten beginnen met het ontwikkelen van bloemen, laten ze je eigenlijk weten dat dit ook de periode is waarin ze graag Zambeza Bloom Boozt Tablet willen krijgen.

HET GEBRUIK VAN DE ZAMBEZA BLOOM BOOZT TABLET

De Zambeza Bloom Boozt Tablet is eenvoudig in gebruik. Los 1 tablet (5g) op in 5-8 liter water en roer door. Jouw krachtige Bloom Booster mix is nu klaar voor gebruik.

Als je binnen kweekt, kan je de Vertafort Bloom Booster mix in plaats van gewoon water gebruiken bij het bewateren van je planten.

Als je buiten kweekt, gebruik je de Zambeza Bloom Boozt Tablet Mix een of twee keer per week. Gebruik gewoon water als je tussen deze beurten door nog water moet geven.

Het gebruik van voedingsstoffen en bloeiversterkers moet 2 weken voor de oogst worden gestaakt. In deze laatste weken van het leven van de plant, moet je gewoon water gebruiken met een correcte pH. Dit doe je om voedingsresten uit de aarde en het plantenweefsel te flushen.

Reeds bereide Zambeza Bloom Boozt Tablet mix kan je ongeveer 10 dagen bewaren. Na deze periode moet je een nieuwe booster mix maken.

Vertafort Bloom Booster Tablets zijn verkrijgbaar in pakjes van 3 tabletten en pakjes van 5 tabletten.

Instructies voor het gebruik van de Zambeza Bloom Boozt Tablet:

1. Gebruik de Zambeza Bloom Boozt Tablet pas zodra de bloemen beginnen met hun ontwikkeling.
2. Los 1 Bloom Booster Tablet op in 5-8 liter water en roer om je verse booster mix te maken.
3. Gebruik deze booster mix om je planten water te geven tot 2 weken voor de oogst. Verdeel de mix gelijkmatig over je planten.*

*Eventueel bereide Bloom Booster mix van 10 dagen worden bewaard op een schone plaats. Na 10 dagen wordt aangeraden dat je een nieuwe mix maakt met Vertafort Bloom Booster Tablets. De laatste twee weken van de bloeiperiode staak je het gebruik van voeding en geef je uitsluitend water met een correcte pH.

Ingrediënten:

NaamPercentage
Monokaliumfosfaat 65,0
Calcium bicarbonaat   25,0
Magnesium sulfaat 10,0

 

Analyse  Percentage
P2O5 30,0
K2O 20,0
MgO 6,0
     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up