Product successfully added to your shopping cart.

Green Poison

Green Poison is hoofdzakelijk een Indicahybride (grofweg een verhouding van 70/30), die een potente high, korte groeitijden en indrukwekkende opbrengsten heeft. Men geeft vaak de voorkeur aan haar vanwege de kwalitatieve kennerssmaak en –geur die je zal laten kwijlen om meer. Je komt Green Poison tegenwoordig niet vaak tegen op de markt en het kan echt heel moeilijk zijn als fan om haar in handen te krijgen. Maar als je het geluk hebt gehad om haar te mogen uitproberen, ken je de unieke kwaliteiten en smaken waar ze mee pronkt. 

De soort high die Green Poison veroorzaakt doet erg aan haar naam denken. Deze is in het begin langzaam en mellow, maar komt, net als gif, onmerkbaar dichterbij en verspreid zich door je lichaam heen als ze eenmaal in je systeem zit, en dan remt ze je af met haar zoete omarming. De high is redelijk gemengd en kalmeert je geest en lichaam. Dankzij de Indicadominantie zullen de meesten erachter komen dat de high meer richting een stoned lichamelijk effect neigt met een lichtere, maar nog steeds ontspannende geestelijke high. Dit is een prima wietje om aan het einde van de dag met je vrienden te delen, en om mee te ontspannen en lol te maken.

Vanwege de aard van de high van Green Poison zouden beginners zeer voorzichtig moeten zijn. Velen denken dat ze haar wel aan kunnen, maar komen er dan achter dat de high langzaam naderbij kruipt en voorbij het punt gaat waarop hij comfortabel is. Hij is als een gletsjer, langzaam maar uiteindelijk niet te stoppen – en voor een beginner kan het behoorlijk intimiderend zijn, want haar mars voorwaarts gaat gestaag door. 

Voor wat betreft het medische gebruik: de high van Green Poison is mooi afgerond en is een geweldige keus voor het behandelen van allerlei soorten kwalen. Ze is effectief bij het verlichten van chronische pijn, stress, angst, slapeloosheid en gebrek aan eetlust. Iedere medicinale gebruiker kan wel op de een of andere manier gebruik maken van de kracht van Green Poison. 

Green Poison heeft een krachtige geur en smaak. Zodra ze in bloei geraakt, verrast ze je met een sterke, fruitige en zoete geur. Dit komt ook in de smaak naar voren, die je zal prikkelen en verleiden met zijn pittige ondertonen.

Wij van Zambeza hebben Green Poison gebruikt en we denken dat ze een zeer ondergewaardeerde soort is. We hebben haar gekruist met Big Devil 2 om zo haar superieure opbrengsten en high te verbeteren en te schragen. De soort die hieruit voortkwam, Green Poison Autoflowering, stelt niet teleur. Het is een snelgroeiende soort met grote opbrengsten en een sterke, uitgebalanceerde high. De zoete smaak blijft op je tong nazinderen en de milde rook kalmeert je en brengt je in een staat van pure gelukzaligheid. Ze wordt ten zeerste aanbevolen aan iedereen die op zoek is naar een makkelijk te kweken automatische plant of naar een uiterst harsige soort met een stevige inslag.

Zoals al vermeld werd, groeit Green Poison met een hevige energie die veel kwekers versteld zal doen staan. Ze heeft een grote, centrale top en produceert lange, met toppen bedekte zijtakken die ondersteuning bieden aan een gulle opbrengst. Ze bloeit na ongeveer 7 weken en levert binnen een opbrengst op van ongeveer 500-650 g/m² - zeer indrukwekkende statistieken die interessant zullen zijn voor de meeste commerciële kwekers. Ze is een geweldige melkkoe. Als je buiten gaat kweken, kun je tegen het einde van september per plant een oogst van 500-700 gram binnenhalen. Daar komt nog bij dat Green Poison zeer goed bestand is tegen insecten en schimmel, en hierdoor is ze een goede keus voor de kweek in een vochtige omgeving, want daar zal haar korte groeitijd schimmel geen kans geven. Ze heeft veel goeds te bieden als je het geluk hebt om een paar zaadjes van Green Poison te bezitten. 

Zoals je kunt zien heeft Green Poison veel te bieden. Wij hebben het gevoel dat deze underdog je tijd meer dan waard is en wij hebben haar zelfs zo gekweekt dat ze nu een plekje heeft in onze zaadcatalogus. Ze is een genot om te kweken en te roken, ze is zeer goed in staat om bij veel kwekers de standaardwiet te worden in hun collectie. Green Poison is een echte, ruwe diamant en is zeer zeker de moeite waard.

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.