Product successfully added to your shopping cart.

Critical + Auto

Critical + Auto is, zoals de naam al suggereert, de automatisch bloeiende versie van Critical +. De originele Critical + was de eerste soort die de Barcelona High Life Cup won. Critical + Auto staat bekend om haar overvloedige opbrengsten, prikkelende smaken en geuren, evenals om haar sterke geestelijke en lichamelijke high. Ze is het resultaat van een selectief kweekproces – het beste exemplaar van Critical + werd gecombineerd met Ruderalis om deze automatisch bloeiende schoonheid te creëren. De originele Critical + was de samenvoeging van twee zeer beroemde soorten; Skunk, om haar sterke smaken en lichamelijke stone, en Big Bud, om haar rijkelijke oogst en hoogvliegende cerebrale high.

De effecten die Critical + Auto veroorzaakt, lijken erg op de originele Critical +. Ze neemt de gebruiker mee op een aangename reis door de geest terwijl het lichaam aangenaam verdoofd wordt, en pijn en kwaaltjes in het niets verdwijnen. Ze is een geweldige allrounder en is perfect voor na een dag hard werken. De veelzijdigheid van Critical + Auto maakt haar een goede wiet om iedere dag te roken. Medicinale gebruikers zullen genieten van haar vermogen om stress, angst en pijn te bestrijden. Het THC-gehalte ligt meestal rond de 12%, dus dat is niet te veel voor een beginnende roker en het is een makkelijke te doseren blow voor degenen die wat meer doorgewinterd zijn.

Critical + Auto heeft een zeer intrigerende smaak en geur. Haar Skunkafkomst laat zich gelden. Ze heeft Critical + Auto een zeer scherpe geur gegeven die moeilijk te verbergen kan zijn, ze is een ware uitdaging voor de vaardigheid van kwekers om discreet te zijn. De geur en smaak ijken erg op skunk, maar met toegevoegde ondertonen van fruit, en dit biedt Skunkliefhebbers een verfrissende variatie.

Het is ons gelukt om Critical + Auto te gebruiken om hier bij Zambeza een absolute krachtpatser te maken. Met behulp van haar superieure genen hebben we White Widow XL Autoflowering gemaakt. Het is een samenvoeging van White Widow XL en Critical + Auto en ze zal je niet teleurstellen. Ze heeft de klassieke kwaliteiten van de beroemde White Widow maar mét toegevoegde kracht en opbrengsten die afkomstig zijn van de erfenis van Skunk en Big Bud. Het is een van onze soorten die je móét uitproberen en die in de smaak valt bij fans van elk van haar ouders. 

Critical + Auto wordt ongeveer 85 cm hoog. Ze ontwikkelt een behoorlijke hoeveelheid zijtakken in een wijde, open structuur. Dit stelt haar in staat om een grote hoeveelheid toppen te ondersteunen, die voor de gulle en uiterst harsige opbrengst van deze soort zorgen. Critical + Auto is redelijk makkelijk te hanteren en is een betrouwbare keus voor de guerillakweker – degenen die geen tijd of ruimte hebben om behoorlijk voor hun gewassen te zorgen en die het moeten hebben van discrete en soms verafgelegen locaties. Ze heeft ongeveer 9-10 weken nodig om de optimale oogsttijd te bereiken – een zeer redelijk tijdbestek.

Zoals je kunt zien is Critical + Auto een zeer stevige soort en is ze een uitstekende keus voor kwekers om mee te experimenteren – we hebben zeker genoten van de resultaten. Ze biedt goede opbrengsten, korte groeitijden en een kwalitatieve high. Er is niet veel aan haar dat zal tegenvallen, ze is een goede keus voor iedere dag en dat is ook wat veel doorgewinterde rokers hebben gedaan. Zij en al haar hybriden zijn de moeite van het proberen waard als je de kans daartoe krijgt.