Product successfully added to your shopping cart.

Super Skunk

Super Skunk werd in 1990 in de wereld geïntroduceerd. Een groep van kwekers besloot dat ze een Skunksoort wilden produceren die nog niet bestond, een soort die de markt nog nooit gezien had. Super Skunk is een soort die helemaal teruggrijpt naar Afghaanse wortels. Ze is een combinatie van de illustere Skunk #1 en een voorbeeldige versie van een Afghaanse ouder. Om dit beest te produceren waren geduld en doorzettingsvermogen nodig. Ze is het resultaat van veel hard werken en vallen en opstaan – iets dat vaak nodig is als je een al hoogkwalitatieve soort naar een hoger niveau wilt tillen. Hun keiharde werk had resultaat, Super Skunk is een succes op bijna iedere manier.

Die ingenieuze kwekers creëerden een prijswinnende soort die vandaag de dag nog steeds populair is. Toen ze werd vrijgegeven in 1990 won ze meteen de High Times Harvest Festival award voor beste door Indica gedomineerde soort. Ze bestormde ook de markt en werd geroemd om haar geweldige commerciële levensvatbaarheid en fijnproeversresultaten. Ze werd het nieuwe referentiepunt in Skunkgenetica en heeft veel nieuwe soorten voortgebracht, en is bij Skunkveteranen nog steeds een favoriet.

Gekweekt door liefhebbers van Skunk, Super Skunk heeft een effect dat je zou verwachten van haar erfenis en naam. Ze heeft een extreem krachtige en lichamelijke stone die gemakkelijk je lichaam ontspant en je pijn en kwaaltjes doet wegsmelten. Ze is heel goed in staat om je aan de bank vast te nagelen en helpt je om je geest te bevrijden en stelt je in staat om neer te zinken in een diepe relaxatie en bereidt zo een werkelijk ontspannende ervaring. Ze is perfect voor aan het einde van de dag als je uitgeput thuiskomt van je werk en in de comfort van je thuis de zorgen van de dag wilt laten verdwijnen. Een waarschuwing vooraf: Skunks hebben de reputatie ongelooflijk sterk te zijn en Super Skunk is geen uitzondering. Beginnende kwekers merken misschien dat ze haar niet aan kunnen en doen er verstandig aan om het rustig aan te doen. Doe relaxed, want je hebt immers geen haast – en je kunt niet ontroken als je eenmaal in het diepe bent gesprongen.

Medicinale gebruikers zullen veel aantreffen dat hen bevalt. Super Skunk is een favoriet bij veel medicinale cannabisapotheken, en dat is niet voor niets. De ongelooflijke kracht van Super Skunk maakt haar uitermate geschikt voor de behandeling van chronische pijn, angst, stress en artritis, krampen, hoofdpijn en slapeloosheid. Mocht jij een medicinale gebruiker zijn, dan is ze zeker de moeite waard.

De geur en smaak zijn zoet. Ze heeft een scherpe, penetrante geur die vaak geassocieerd wordt met een Skunksoort. Ze vereist wel een goed doordachte ventilatie om de kweker discreet te houden en ze gaat door alle afdichtingen heen, behalve de allersterkste. Het is een prikkelende ervaring om hier wat van te bezitten, je kunt de kwaliteit van de wiet zelfs voelen voordat je het rookt.

Super Skunk is een ware kolossoort die veel respect verdient. Wij van Zambeza weten zeker de fijne kwaliteiten van Super Skunk te waarderen en te begrijpen. Ze staat aan de basis van veel van onze soorten en ze voegt haar superieure en niet te stoppen kwaliteiten toe aan onze grote catalogus. Dit zijn onder andere onze populaire Amnesia Haze XL, een soort met een intense cerebrale high; White Cheese, een krachtige Skunk met buitenaardse smaken en geuren en een kracht die je aan de bank vastnagelt; Northern Light XL, een vorstige soort die je zal doen ontspannen met haar koele, verfrissende en sterke high; en Super Silver Haze Autoflowering, een sterke automatische soort met een korte groeitijden en een high van fijnproeverskwaliteit. Dit zijn slechts een paar van de soorten waar Super Skunk een grote invloed op heeft gehad. Het is een verklaring voor de kwaliteit en de zuivere kweekpotentie van deze geweldige soort. 

Deze hybride groeit met een levendige intensiteit. Ze is snel, heeft een dikke stengel en zware takken die kreunen onder het gewicht van de enorme, dichte toppen die haar bedekken. Zoals als eerder vermeld werd, is dit een commercieel zeer betrouwbare soort. Ze kan tot wel 500 g/m² opleveren en heeft een bloeitijd van 45-50 dagen. Dit zijn zeer interessante cijfers voor commerciële kwekers, en als je je bedenkt dat ze hand in hand gaan met de hoge kwaliteit van het product wordt Super Skunk wel een erg aantrekkelijke melkkoe. Kenners zullen ook tevreden zijn met wat ze hier zien, het is een soort die de kweker in staat stelt voorraden wiet aan te leggen van een zeer hoge kwaliteit, perfect om te bewaren voor die regenachtige dagen of om te verdelen onder een select groepje vrienden. Deze kweekstatistieken zijn nog een reden om waarom we hier bij Zambeza zo dol zijn op Super Skunk – onze Happy Skunk is een perfect voorbeeld van hoe het gebruik van Super Skunk bij het kweken een hoogrenderende, snelbloeiende soort op heeft geleverd.

Zoals je kunt zien is Super Skunk een ware god van de Skunkfamilie. Ze is een genot om te gebruiken en te kweken, ze heeft een grote hoeveelheid uitmuntende eigenschappen die onze kwekers een speeltuin aan mogelijkheden bieden – korte bloeitijden, intense opbrengsten en krachtige highs maken deze soort de moeite waard. Ze heeft echt een goede erfenis die als een keurmerk is voor bijna iedere soort die ze heeft voortgebracht. We kunnen niet hoog genoeg van de toren blazen en raden je ten zeerste aan om een van haar kinderen uit te proberen. Ze biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende smaken, geuren en highs – we zijn er zeker van dat er een tussen zit die aan jouw wensen tegemoetkomt.