Product successfully added to your shopping cart.

Power Plant

De Power plant werd op de markt gebracht in 1997 en is een door sativa gedomineerde hybride die gekweekt werd door Dagga, een door sativa gedomineerde soort waar Zuid-Afrika om bekend staat. In tegenstelling tot tropische sativa’s worden Dagga en haar kind Power Plant gekenmerkt door het feit dat ze snel groeien en buiten vroeg zijn uitgebloeid. In de meeste klimaten zijn in het begin van de herfst haar vruchten rijp, en zelfs nog sneller in warmere klimaten zoals het Middellandse zeegebied. Hierdoor is Power Plant een favoriete plant onder commerciële kwekers en een essentiële plant voor ons bij Zambeza om mee te experimenteren.

Andere bekende kwaliteiten van de Power Plant zijn haar overvloedige opbrengsten en haar product van topkwaliteit. Het is een zeer sterke allrounder die hoogvliegende highs biedt. Hierdoor is dit een geweldige blow voor situaties waarin je nog steeds in staat moet zijn om fysiek te functioneren, ze laat je creativiteit en passie ontsnappen. Dit gezegd hebbende, zul je misschien ervaren dat haar kracht wellicht iets te veel van het goede is voor als je activiteit moet ontplooien, zoals werk; maar als het avond wordt en je wilt ontspannen en met je vrienden van een drankje genieten of als je wat creatief schrijfwerk wilt gaan verrichten, dan is dit de soort die je zoekt. Haar medicinale eigenschappen maken haar geschikt voor de behandeling van stress en angst, dit komt door haar voornamelijk cerebrale high. Deze kan effectief zijn bij het verlichten van pijn, maar het is zeker niet het belangrijkste kenmerk van deze soort; haar ware kracht is haar vermogen om de gebruiker te bevrijden van zijn emotionele lasten.

Wij van Zambeza zijn zo onder de indruk dat we haar gecombineerd hebben met een aantal van onze fruitigere soorten om zo Fruit Juice te creëren. Deze biedt je de hoge opbrengsten, korte groeitijden en sterke cerebrale highs van de Power Plant; een extra kick voor de bekende White Widow, en de zoete, fruitige geuren en smaken van Blueberry, een smaak die duivels moeilijk te vinden kan zijn en die zeer gewild is onder kenners. Als je niet van haar geneugten hebt geproefd, raden we je van harte aan om dat te doen – het is een van prestaties waar we het meest trots op zijn.

Zoals al vermeld werd, geeft Power Plant een krachtige, heldere roes die geweldig is voor zowel sociale als introspectieve aangelegenheden. Het hoge THC-gehalte is voor sommigen misschien te sterk en zij zouden met hun trip op het randje kunnen balanceren. Hierdoor zijn de Power Plant en haar nakomelingen soorten die met respect behandeld zouden moeten worden door onervaren rokers die het beste uit haar willen halen. Dit is echt een lekker blowtje, en daar zijn we maar wat trots op. Als je de mazzel hebt om een pure Power Plant in handen te krijgen, zul je beloond worden met scherpe, peperige smaken en een sterke, aardse geur. De geur kan zo sterk zijn dat indoor kweekruimtes over het algemeen een zeer goede geurbestrijding nodig hebben.

Het kweekgemak heeft er altijd voor gezorgd dat Power Plant XL Autoflowering een levensvatbare, commerciële kans was voor commerciële kwekers en een geweldige ervaring voor beginners. Hierdoor kon Power Plant de markt bestormen, want ze had voor ieder wat wils. We zijn doorgegaan met deze eigenschap en hebben haar geïntroduceerd aan Power Plant XL, een van onze eigen soorten. Het is nog steeds een sterk door haar Zuid-Afrikaanse afkomst gedomineerde plant, die veel eigenschappen van de Power Plant heeft, maar met een beetje extra smaak eraan toegevoegd. Het is een geweldige kans voor degenen die Power Plant willen uitproberen, maar niet in staat zijn om deze historische soort in handen te krijgen – het is net als de tweede opkomst van Power Plant. 

Dit kweekgemak betekent dat Power Plant kan gedijen in en zich aanpassen aan vele situaties. Ze zal binnen net zo tevreden zijn als buiten. Ze gedijt zowel in aarde als in hydro en doet het even goed in Sea-of-Green als in Multi-Branch. Als je haar de vrijheid geeft, zal Power Plant drie of vier grote toppen ontwikkelen en een overvloed aan kleinere toppen. Als ze gesnoeid wordt, krijgt de kweker uiteindelijk meerdere, compacte, maar wel vruchtbare toppen. De planten worden meestal 70 cm hoog met slanke, groene sativabladeren met 7 punten. Haar snelle groei resulteert na ongeveer 56-63 dagen in vruchtvorming.

Zoals je kunt zien heeft Power Plant veel te bieden en is ze een mooie kans voor de kweker. Haar ontelbare fantastische eigenschappen hebben haar bijna een perfecte allrounder gemaakt – populair onder kenners, commerciële, beginnende en ervaren kwekers en gebruikers. Als je Power Plant in de erfenis van een soort tegenkomt, weet je dat al deze geweldige eigenschappen op de een of andere manier naar voren zullen komen, en ze zal niet teleurstellen – ze wordt niet voor niets Power Plant genoemd, ze is praktisch niet te stoppen!