Product successfully added to your shopping cart.

Zambeza Booster Tablets Mixez Pack

Zambeza Booster Tablets Mixez Pack
Het Zambeza Booster Tablets Mixez Pack is een geïntegreerde set met boosters. De groei- en bloeiformules zijn zo ontworpen om alle macro- en micro-elementen te leveren die planten nodig hebben om gezond te blijven tot de oogst. Begin met de Growz Booster voor optimale opname van voeding. Vervolgens geef je de Bloom Booster mix om de dichtheid van de toppen te maximaliseren tijdens de bloei.

Product status: Out of stock

€ 11.00 incl. Btw

Zambeza Booster Tablets Mixez Pack: Versterkende voeding voor de groei- en bloeiperiode.

Het Zambeza Booster Tablets Mixez Pack is een geïntegreerde set boosters voor zowel de vegetatieve fase als de bloeiperiode. De formules van de supplementen zijn ontworpen om de planten te voorzien van alle benodigde macro- en micro-elementen om krachtig te groeien en gezond te blijven. De Growth Booster Tablet levert de omgeving voor een optimale opname van voedingsstoffen en een snelle ontwikkeling van het wortelsysteem. De componenten helpen de weerstand tegen ziektes voorkomen in de zaailing- en vegetatieve fase. De Bloom Booster Tablet mix legt de nadruk op het verhogen van de productie en de topdichtheid tijdens de bloeiperiode, wat helpt om de best mogelijke oogst te behalen.

De Zambeza Boozt Tablets zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachte. Dit zijn verfijnde voedingssupplementen, die samen met hoogwaardige meststoffen kunnen worden gebruikt om de beste resultaten te behalen. De Zambeza Organic Foodz worden sterk aangeraden omdat ze deze Boozt Tablets perfect aanvullen.

De Zambeza Growz Booster Tablet is samengesteld met een selectie effectieve, biologische bio-stimulatoren. Elke tablet bevat micro-organismen en aminozuren die in staat zijn de opname van voedingsstoffen dramatisch te verbeteren tijdens de vegetatieve groeifase. De Vertafort Growth Booster kan vanaf ontkieming gedurende de gehele vegetatieve fase worden gebruikt.

De Zambeza Bloom Boozt Tablet verbetert de stofwisseling van de plant, wat resulteert in een verhoogde productie van toppen. Deze voedingsoplossing voorziet bloeiende planten van de juiste hoeveelheid basisvoeding, zoals fosfor en kalium, en het bevat ook andere nuttige mineralen, zoals calcium en magnesium, die de plant versterken en voedingstekorten voorkomen.

HET GEBRUIK VAN HET ZAMBEZA BOOSTER TABLETS MIXEZ PACK

Het gebruik van de Zambeza Booster Tablets Mixez is ontzettend simpel. Los een Booster Tablet op in water, roer even door en bewater je planten met deze Booster mix.

Tijdens de gehele vegetatieve fase:

- 1 Growz Booster Tablet (3g) oplossen in 3-5 liter water om de Growth Booster mix te bereiden.

Tijdens de bloeiperiode, tot 2 weken voor de oogst:

- 1 Bloom Boozt Tablet (5g) oplossen in 5-8 liter water om de Bloom Booster mix te bereiden.

Als je binnen kweekt, kan je de Vertafort Bloom Booster mix altijd gebruiken bij het bewateren van je planten, in plaats van gewoon water.

Als je buiten kweekt, gebruik je de Zambeza Bloom Boozt mix een- of tweemaal per week. Als je vaker water geeft, gebruik je gewoon water.

Het Zambez Boozt Tablets Mix Pack kan tijdens de gehele levenscyclus van de plant worden gebruikt, tot 2 weken voor de oogst. Het bewateren met voedingsstoffen en bloeiversterkers moet 2 weken voor de oogst worden gestaakt. In deze laatste weken van de levenscyclus van de plant moet je pH-correct water geven. Dit zorgt ervoor dat voedingsstoffen uit de aarde en het plantenweefsel kunnen flushen.

Je kan reeds bereide Growth Booster mix tot 7 dagen bewaren, terwijl de Bloom Booster mix 10 dagen kan worden bewaard en gebruikt. Na deze periode moet je nieuwe voorraden maken van je Growth of Bloom Booster mix.

Het Zambeza Boost Tablets Mixez Pack is verkrijgbaar in pakjes van 5 tabletten (2 Growth Tablets en 3 Bloom Tablets).

Instructies voor het gebruik van de Zambeza Growz Booster Tablet:

1. Je kan de Zambeza Growz Booster Tablet gebruiken zodra je zaailingen ziet opkomen uit de aarde.
2. Los 1 Zambeza Growz Booster Tablet op in een tank met 3 tot 5 liter water. Dit is je booster mix.
3. Gebruik de Zambeza Growz Booster mix om je planten zoveel water te geven als ze nodig hebben tijdens hun gehele groeifase.*

*Growz Booster mix kan 7 dagen worden bewaard en gebruikt. Na deze periode moet je een nieuwe mix maken met vers water.

Instructies voor het gebruik van de Zambeza Bloom Boozt Tablet:

1. Gebruik de Zambeza Bloom Boozt Tablet pas zodra de ontwikkeling van de bloemen is gestart.
2. Los 1 Bloom Booster Tablet op in 5-8 liter water en roer om je verse booster mix te maken.
3. Gebruik deze booster mix om je planten te bewateren, tot 2 weken voor de oogst. Verdeel de mix gelijkmatig over je planten.*

*Bereide Bloom Booster mix kan 10 dagen worden bewaard op een schone plaats. Na 10 dagen wordt aangeraden dat je een nieuwe mix maakt met Zambeza Bloom Boozt Tabletten. Tijdens de laatste 2 weken voor de oogst stop je met de voeding en geef je de planten alleen nog pH-correct water.

Ingrediënten

Ingrediënten van de Growth Booster Tablet
Gehydrolyseerde eiwitten 30%
Leonardite humuszuur 20%
Lithothamnium zeewier 20%
Kaliumsulfaat 12%
Magnesiumsulfaat 3%
Calcium bi-carbonaat 15%
Biologische N 4%
K2O 4%
SO3 6%
Ingrediënten van de Bloom Booster Tablet
Monokaliumfosfaat 65%
Calcium bi-carbonaat 25%
Magnesiumsulfaat 10%
P2O5 30%
K2O 20%
MgO 6%
     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up