Product successfully added to your shopping cart.
Betalen & Prijzen

We hebben een aantal betaalmogelijkheden beschikbaar voor onze klanten op onze webshop:

- Visa en Mastercard
- Sofortbanking / Mister Cash / iDeal
- Bankoverschrijving
- Contant in Envelop
- Bitcoin

Je kunt jouw gewenste betaalmethode kiezen wanneer je de kassa bereikt. Volg zorgvuldig de instructies over hoe je de gewenste betaalmethode wilt voltooien.

Wij betreuren dat we de volgende betaalmethoden niet kunnen accepteren:

- PayPal
- Postwissel
- Cheque
- Rembours

Voer je pasnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige beveiligingscode van je pas in in de vereiste velden. Betalingen kunnen tot 24 uur duren om te worden verwerkt. Nadat de betaling is voltooid, zullen we je bestelling verwerken.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om voorafbetaalde creditcards te verwerken.

Ga naar de kassa en kies Bankoverschrijving als jouw betaalmethode om je bestelling te bevestigen. Zodra dit is bevestigd, zullen de bankgegevens van Zambeza Seeds op het scherm verschijnen.

Gebruik je bestelnummer als betaalreferentie, anders kunnen we de betaling niet aan jouw aankoop koppelen. Bankoverschrijvingen duren meestal 3 tot 7 dagen om te worden voltooid.

 

Wees altijd voorzichtig wanneer je contant geld verzendt in een envelop. Zorg ervoor dat je een vensterloze envelop gebruikt en dat deze geen munten bevat. Wij raden aan om het geld tussen karton te plaatsen, zodat de inhoud niet door de envelop heen te zien is.

Voeg een notitie toe met je naam en je bestelnummer zodat we de betaling aan jouw bestelling kunnen koppelen. Nadat we de betaling hebben ontvangen, sturen wij je een bericht om je te laten weten dat je betaling succesvol is ontvangen en verwerkt.

Gebruik het volgende adres om uw betaling correct gefrankeerd naar ons te sturen:

Snorkel Spain SLU
Apartado de Correos Nº 146
08170 Montornés del Vallés
Spain

Wij accepteren EU-Euro’s, Amerikaanse dollars en Britse Pond in contanten. Het adres om contant geld in een envelop te versturen wordt weergegeven zodra je je bestelling hebt bevestigd.

Indien je teveel betaalt hebt, wordt dit gecompenseerd via winkelkrediet of aanvullende producten.

Let op: Op deze manier voor je bestelling betalen is geheel op eigen risico.

Je plaats de order bij Zambeza. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar je eigen bank waar de betaaling voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het orderbedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Zambeza wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zambeza komt niet op je afschrift te staan.

Helaas accepteren we momenteel geen betalingen van Paypal omdat hun beleid ten opzichte van de producten die wij verkopen, voorkomt dat wij hun betaalmethode in onze webshop kunnen aanbieden.

Wij hebben tal van andere opties beschikbaar, zoals Creditcard, Bankoverschrijving, Contant in Envelop, Bitcoin, DialXS of Sofort Banking.

Ja, je kunt een kortingsbon ontvangen:

Het enige dat je hoeft te doen is een beoordeling schrijven over de producten die je hebt ontvangen en je zult een kortingsbon van 10% ontvangen. Je moet ingelogd zijn om op de productpagina een beoordeling achter te laten.

Kortingsbonnen zijn toegankelijk via de optie Mijn kortingsbonnen in jouw account. Percentage kortingen zijn niet cumulatief en je kunt ze slechts één keer gebruiken, maar ze kunnen wel gebruikt worden met waardebonnen welke een vast bedrag hebben.

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.